Rólunk

Marketing értékesítés 

        - Globális jegyterjesztési megoldás egy határok nélküli világ számára -

 

Partnereink számára komplex marketing lehetőségeket biztosítunk rendezvényeik promótálására, alapozva a nagy látogatottságú média és social media felületekre, valamint egyedülálló adatbázisra.

Az InterTicket Kft. 2000 óta van jelen az internetes jegyértékesítés területén, azóta Magyarországon piacvezető pozíciót foglal el.  Rendszerén keresztül éves szinten több mint ezer szerződött partnerének sok tízezer eseményére tízmilliós nagyságrendben kezel jegyeket és belépési jogosultságokat, valamint értékesíti is őket internetes és mobil-alapú terjesztési hálózatán. Az InterTicket jegyértékesítő-, jogosultság-ellenőrző- és mobil-alapú "kártya" rendszereit három kontinens további 10 országban használják. A cég a legújabb technológiákat alkalmazza, architektúrája nyitott, ami lehetővé teszi a kapcsolódást az egyéb platformokhoz és rendszerekhez.

Az OJT Országos Jegyterjesztő Társaság Kft. kezeli a cégcsoport  oldalain megjelenő reklámokat, értékesíti a hírleveleinek és a közösségi oldalainak a felületeit. Célja egy komplex, minden igénynek megfelelő szolgáltatás felkínálása a partnereinknek, amely a célirányos és magasszámú média megjelenésnek köszönhetően hatékony eleme lehet egy produkcióhoz kapcsolódó marketing stratégiának.

Ismerje meg  szolgáltatásainkat!

Lépjen kapcsolatba velünk:

Kontakt adatok:

OJT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

cím: 1139 Budapest, Váci út 99. (Business Center 99. - Balance Building)

Budaházy Eszter - marketing manager
tel:  +36 1 266 0000/322m
mobil: +36 30 668 4819
email: eszter.budahazy@interticket.hu

Szarvas Brigitta - marketing koordinátor
email: brigitta.szarvas@ojt.hu