Médiaajánlat

Partnereink számára komplex marketing lehetőségeket biztosítunk rendezvényeik promótálására, alapozva nagy látogatottságú média és social media felületekre, valamint egyedülálló adatbázisra.

Cégünk küldetése a jegyértékesítési rendszerek üzemeltetésében a kultúra területén, hogy egy egyedülállóan átfogó rendszerben valósítsa meg mindazon megoldásokat, melyek ötvözik a jelenleg ismert csúcstechnológiákat és a tradicionális jegyterjesztési elemeket.
A Jegy.hu belépőjegy választéka egyedülálló Magyarországon: éves szinten megközelítőleg 45 ezer rendezvény mintegy 7 millió belépőjegye érhető el a portálon. Látogatói színházi, komoly- és könnyűzenei koncertek, sport- és kulturális események ajánlatai között válogathatnak. A honlap jelentősen eltér más kulturális programajánló portáloktól: célja, hogy a jegyvásárló közönség szinte minden magyarországi rendezvényre rátaláljon, és belépőjegyét online megvásárolhassa.
 
cimlapkep3
 
A Jegy.hu reszponzív megjelenítési technikájának köszönhetően az óriásmonitoroktól, a tableteken át a mobil eszközökig minden média platformon tökéletesen élvezhető, a program kiválasztásától a helyfoglaláson keresztül a jegyvásárlás befejezéséig.
A Jegy.hu mobil alkalmazás formájában is elérhető és letölthető az iOS (Apple) és az Android rendszerű okostelefonokra. Az alkalmazáson keresztül a Jegy.hu teljes belépőjegy kínálata elérhető, pár kattintással kiválasztható az előadás, és megvásárolható a megfelelő jegy.
 
 

Megjelenési lehetőségek a Jegy.hu-n

Három különböző formátumú hirdetés elhelyezésére van lehetőség:

Slider ajánló: A legfelső nagyméretű kiemelt ajánlók (max. 5db váltakozva jelenik meg). Az ajánlók véletlenszerűen megjelennek a releváns program oldalakon a jobb oldali sávban is. 
Kiemelt ajánló: A közepes méretű ajánlók a jegykereső alatt jelennek meg. Maximum három ilyen ajánló jelenhet meg az oldalon. Az ajánlók véletlenszerűen megjelenhetnek a program oldalakon a jobb oldali sávban is. 
Normál ajánló: A kis ajánlók a toplista mellett jelennek meg. Az ajánlók véletlenszerűen (kisebb eséllyel, mint a két kiemelt kategória ajánlói) megjelenhetnek a program oldalakon a jobb oldali sávban is.
 
jegyhu hirdetes helyek n2
 
 
Portál listaárai*:
Slider ajánló: 70.000 Ft + ÁFA /hét
Kiemelt ajánló: 50.000 Ft + ÁFA/hét
Normál ajánló: 20.000 Ft+ÁFA/hét
  * Az októberi-decemberi időszakban 25% szezonális felárral.
 
 

Megjelenési lehetőségek hírlevélben

A Jegy.hu hírlevélre feliratkozott látogatók száma meghaladja a 79 ezret, és az adatbázis intenzíven bővül. Nagy gondot fordítunk arra, hogy a címállományban csak a hírleveleket valóban megnyitó, az egyes ajánlókra kattintó felhasználók címei maradjanak. Ennek érdekében rendszeresen törlődnek a listából a passzív címek. A hírlevelesek a kultúrára időt és pénzt fordító, jellemzően magasan képzett, színházi előadásokat, zenei eseményeket és fesztiválokat rendszeresen látogató, 24 és 60 év közötti, A és B kategória csoportba (ESOMAR) sorolható közönség.

A hírlevelek kezelésére intelligens e-mail marketing rendszer áll rendelkezésre, melynek legfontosabb jellemzői:
 • egyéni felhasználói profilépítés (megnyitási és kattintási adatok alapján tartalom preferencia és vásárlási adatok alapján történő célzott címlista összeállítása)
 • részletes statisztikák
 

Rendszeres hírlevél

Kéthetente kerül kiküldésre a teljes feliratkozott felhasználói körnek, melyben izgalmas és színes tematikus merítést kapnak az aktuális programkínálatból.
A hírlevél ajánló felületein szakmai partnereink számára lehetőséget biztosítunk hirdetések elhelyezésére, szerkesztett ajánló formájában. Ezek az ajánlók a Jegy.hu legaktívabb, a programkínálat iránt legérdeklődőbb, és egyben a leggyakrabban vásárló közönséget érik el. Az ajánlókból a jegyvásárlás közvetlenül elindítható.
 
Vezér ajánló: A hírlevél fejléce alatt látható nagyméretű képes-, szöveges ajánló
Kiemelt ajánló: A vezér ajánló alatti, a tematikus ajánlók felett látható szürke kiemeléssel ellátott ajánló.
Tematikus ajánlók: A tematikus ajánló listákban olvasható ajánlók. A fizetett ajánlók a tematikus listákban az első pozíciókba kerülnek.

Rendszeres hírlevél listaárak*:
Vezér ajánló: 100 000 Ft +ÁFA
Kiemelt ajánló: 40 000 Ft +ÁFA
Tematikus ajánlók: 20 000 Ft +ÁFA
  * Az októberi-decemberi időszakban 25% szezonális felárral.
 
                  hirlevel feluletek 70
 

Egyedi hírlevelek

Az eseti/egyedi hírlevelek széleskörű marketing lehetőséget kínálnak rendezvények támogatására, a jegyértékesítés felpörgetésére. Okos hírlevél-marketing rendszer segítségével a hírleveleket és a címzettek körét a rendezvény egyedi céljaira, egyedi célközönségére tudjuk szabni.
 • intelligens szegmentálási lehetőségek
 • személyre szabott és eseményvezérelt kiküldések
 • részletes statisztikai modul az eredményesség kiértékelésére
Hagyományos promóciós kampányoktól (kedvezménykuponok, nyereményjátékok), komplett targetált eDM kampányok (targetált hírlevél, Facebook és Google remarketing) lebonyolításáig szinte végtelen a lehetőségek köre.
 
Egyedi hírlevél listaárak*:
Kiküldés teljes feliratkozotti kör részére (79 ezer címzett): 250 000 Ft +ÁFA
Kiküldés szegmentált kör részére (5-20 ezer címzett): 15 Ft +ÁFA / címzett, de minimum 75 000 Ft+áfa
eDM kampány:  egyedi megállapodás szerint
   * Az októberi-decemberi időszakban 25% szezonális felárral.
 
 

Közösségi média megjelenés a Jegy.hu-val

Aktív a részvétel a közösségi média platformokon is. A Jegy.hu Facebook, Google+, Twitter, Instagram és Pinterest felületei széleskörű elérést biztosítanak a kultúra iránt érdeklődő célcsoporthoz. A Jegy.hu más hirdetési felületeinek megrendelői, és stratégiai partnerei számára – jelenleg együttműködési alapon – kínál megjelenési lehetőségeket az alábbiak szerint (az egyes megjelenések a felület jellegének megfelelően, több közösségi platformon is publikálódnak).
Hírfolyam oldalon: dedikált posztok
Rendezvényekhez, előadóhelyekhez kapcsolódó aktuális infók, Rendezvény előtti napokban emlékeztetők, Kis színesek egy-egy rendezvényhez, közreműködőhöz, előadóhelyhez kapcsolódóan.
 
Egyedi esemény oldal: partnereink kiemelt rendezvényei számára Facebook esemény oldal indul a Jegy.hu profilja alatt, a partner által biztosított tartalommal
 
Facebook megjelenés listaárai*:
Posztok: 15.000 Ft + ÁFA
Egyedi esemény: 60.000 Ft + ÁFA 
 

Játék lehetőség a Jegy.hu portfólión

A Jegy.hu három platformján (portál, hírlevél, közösségi média) összehangoltan szervez rendszeres nyeremény játékokat a közönség aktivizálására. Partnereink számára két együttműködési formát kínálunk:

Szponzorált játék: a hirdetni kívánt rendezvénnyel kapcsolatban partnereink rövid képes, szöveges anyaga jelenik meg, és ehhez kapcsolódóan van 1 egyszerű kérdés és 3 válaszlehetőség. A helyes választ adók között a szponzor által felajánlott belépőjegy vagy tárgynyeremény kerül kisorsolásra.

Egyedi szponzorált játék: a játék logikájának, technológiájának és bonyolításának kialakításában nyitottak vagyunk hirdető partnerünk egyedi elképzeléseire. Ez esetben személyes konzultáció szükséges.
 
Játék listaárai*:
Szponzorált játék: 100.000 Ft + ÁFA
Egyedi szponzorált játék: egyedi megállapodás szerint
 

Kedvezmények

Listaárainkból mennyiségi kedvezményt adunk melynek alapja egy adott időintervallumra megrendelt hirdetés érték nettó listaáron számolva.
 
Hirdetési értéksávok listaáron    Kedvezmény %    Időintervallum
 200e - 400e Ft+áfa    20    4 hét
 400e - 800e Ft+áfa    30    8 hét
 800e Ft+áfa felett    40    12 hét
   

Általános információk, leadási paraméterek

 • A választott hirdetési elem tetszőlegesen felosztható a fent ismertetett médiafelületeinken az ott látható listaárak szerint.
 • A teljesítést hónaphatár(ok)on áthúzódó megrendelések esetén havonta valamint a teljesülés végén számlázzuk partnereinknek.
 • A hirdetés kontingenst a megrendelésbe foglalt időintervallum alatt le kell hirdetni, ellenkező esetben a felszámított kedvezményt leszámlázzuk partnerünknek.
 • Egy előadás ajánló hirdetése egy médiafelületünkön egyidejűleg csak egy pozíción futhat.
 • Egy előadóhely azonos műfajú előadásainak ajánlói ugyanazon médiafelületünk ugyanazon hirdetési pozícióján egyidejűleg nem futhatnak.
 • Egy előadóhely azonos műfajú előadásainak ajánlói ugyanazon médiafelületünk ugyanazon hirdetési pozícióján több héten keresztül folyamatosan nem futhatnak.
 • Média felületeinken tartalomszerkesztési szempontokat is figyelembe kell vennünk,
  • ezért kerülnünk kell hasonló tematikájú és műfajú ajánlók egyidejű nagy mennyiségű megjelenítését,
  • egy rendezvény több héten keresztül tartó folyamatos kiajánlását
 • A fentiek miatt fenntartjuk a jogot arra, hogy ilyen esetekben ezt jelezzük partnerünknek és kérjük a hirdetések átcsoportosítását.
 
 
Összefoglaló árlistánkat itt olvashatja.

Marketing kollégáink az alábbi lehetőségeken elérhetők:
Budaházy Eszter, Csőke Judit
E-mail címe: hirdetes@ojt.hu
Telefonszám: +36 30 668 4819

Árlista

Jegy.hu árlista 2017

Érvényes 2017. január 1-től*
* Mindenkori érvényes árlistánk a Jegy.hu-n található meg.

Jegy.hu portál és mobilalkalmazás listaárak*

Slider:

70 000 Ft + áfa / hét

Kiemelt:

50 000 Ft + áfa / hét

Normál:

20 000 Ft + áfa / hét

Normál+top1

45 000 Ft + áfa / hét

*A webes és a mobil alkalmazásban történő megjelenést akciós jelleggel csomagban kínáljuk.
Az októberi-decemberi időszakban 25% szezonális felár!

Rendszeres hírlevél listaárak*

Vezér ajánló:

100 000 Ft + áfa

Szöveges beharangozó:

40 000 Ft + áfa

Kiemelt ajánló:

40 000 Ft + áfa

Tematikus ajánlók:

20 000 Ft + áfa

*Az októberi-decemberi időszakban 25% szezonális felár!

Eseti hírlevél listaárak*

Kiküldés teljes felhasználói kör részére (79 ezer címzett):

250 000 Ft + áfa

Kiküldés szegmentált kör részére (5-20 ezer címzett):

15 Ft + áfa /címzett, de minimum 75 000 Ft+áfa

eDM kampány:

egyedi megállapodás szerint

*Az októberi-decemberi időszakban 25% szezonális felár!

Facebook megjelenés listaárak*

Dedikált posztok:

15 000 Ft + áfa

Egyedi esemény oldal:

60 000 Ft + áfa

*Az októberi-decemberi időszakban 25% szezonális felár!

 

Játék listaárak*

Szponzorált játék

100 000 Ft + áfa

Egyedi szponzorált játék

egyedi megállapodás szerint

*Az októberi-decemberi időszakban 25% szezonális felár!

 

Speciális megjelenés listaárak*

SuperShop heti hírlevél ajánló

60 000 Ft + áfa

SuperShop heti facebook ajánló

30 000 Ft + áfa

Mastercard Priceless kétheti hírlevél ajánló

100 000 Ft + áfa

*Az októberi-decemberi időszakban 25% szezonális felár!

Kedvezmények

Listaárainkból mennyiségi kedvezményt adunk, melynek alapja
egy adott időintervallumra megrendelt hirdetés értéke nettó listaáron számolva.

     
Hirdetési értéksávok listaáron

Kedvezmény %

Időintervallum

200e - 400e Ft+áfa 

20% 4 hét

400e - 800e Ft+áfa

30%

8 hét

800e Ft+áfa felett

40%

12 hét


Általános információk, leadási paraméterek

 • A választott hirdetési elem tetszőlegesen felosztható a fent ismertetett médiafelületeinken az ott látható listaárak szerint.
 • A teljesítést hónaphatár(ok)on áthúzódó megrendelések esetén havonta valamint a teljesülés végén számlázzuk partnereinknek.
 • A hirdetés kontingenst a megrendelésbe foglalt időintervallum alatt le kell hirdetni, ellenkező esetben a felszámított kedvezményt leszámlázzuk partnerünknek.
 • Egy előadás ajánló hirdetése egy médiafelületünkön egyidejűleg csak egy pozíción futhat.
 • Egy előadóhely azonos műfajú előadásainak ajánlói ugyanazon médiafelületünk ugyanazon hirdetési pozícióján egyidejűleg nem futhatnak.
 • Egy előadóhely azonos műfajú előadásainak ajánlói ugyanazon médiafelületünk ugyanazon hirdetési pozícióján több héten keresztül folyamatosan nem futhatnak.
 • Média felületeinken tartalomszerkesztési szempontokat is figyelembe kell vennünk,
  • ezért kerülnünk kell hasonló tematikájú és műfajú ajánlók egyidejű nagy mennyiségű megjelenítését,
  • egy rendezvény több héten keresztül tartó folyamatos kiajánlását.
 • A fentiek miatt fenntartjuk a jogot arra, hogy ilyen esetekben ezt jelezzük partnerünknek és kérjük a hirdetések átcsoportosítását.

Kontakt adatok:

OJT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
cím: 1139 Budapest, Váci út 99. (Business Center 99 toronyépület, 6. emelet.)
telefonszám: +36 (30) 6684-819
Budaházy Eszter, Csőke Judit,  e-mail: hirdetes@ojt.hu

Amennyiben hirdetni szeretne felületeinken, a kampány tervezése során kérjük, egyeztessen kollégáinkkal a szükséges felületek időben történő befoglalása érdekében.

Hirdetés megjelenítéséhez a következő információkra van szükségünk:

 • műsor címe
 • előadóhely neve
 • jó minőségű kép 1080x636 pixel és 640x505 pixel méretben.
 • rövid ajánló szöveg (terjedelme 20 szó)
 • a program Jegy.hu-s hivatkozási címe

Anyagleadás a kampány indulása előtt legkésőbb 3 munkanappal.
Összetett kampány esetén a rendelkezésünkre bocsátandó egyéb anyagokról és leadási határidőkről eseti egyeztetés szükséges.
Általános hirdetési feltételeink az alábbi linken találhatók: 

http://www.ojt.hu/marketing#altalanos-hirdetesi-feltetelek

Megrendelés

Általános információk, leadási paraméterek

Amennyiben hirdetni szeretne felületeinken, a kampány tervezése során kérjük, egyeztessen kollégáinkkal a szükséges felületek időben történő befoglalása érdekében.

Kontaktok:
            Budaházy Eszter, Csőke Judit
            e-mail: hirdetes@ojt.hu , telefonszám: +36 30 668 4819

Az egyeztetést követően küldjük Megrendelőnket, melyet hivatalos aláírással ellátva, szkennelve, e-mailben küldje vissza, a hirdetési tartalom anyagleadásával.

Hirdetés megjelenítéséhez a következő információkra van szükségünk:

 • Műsor címe
 • Előadóhely neve
 • Jó minőségű kép 1080x636 pixel és 640x505 pixel méretben.
 • Rövid ajánló szöveg (terjedelme 20 szó)

Anyagleadás a kampány indulása előtt legkésőbb 3 munkanappal.

Összetett kampány esetén a rendelkezésünkre bocsátandó egyéb anyagokról és leadási határidőkről eseti egyeztetés szükséges.

Általános hirdetési feltételek

OJT Kft.
ÁLTALÁNOS HIRDETÉSI FELTÉTELEK
Utolsó frissítés / Hatályos: 2017.05.18-tól
 
 
I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK
A Szolgáltató adatai:
A Szolgáltató neve: OJT Kft.
Székhelye és postai címe: 1139 Budapest, Váci út 99. Balance Building
Nyilvántartó hatóság: Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság
Cégjegyzékszáma: 01-09-958517
Adószáma: 23288050-2-41
Honlap címe: www.ojt.hu
E-mail címe: hirdetes@ojt.hu
Marketing: Csőke Judit
Telefonszám: +36 30 668 4819

A Szolgáltató írásbeli megrendelés alapján ellenszolgáltatás fejében hirdetési lehetőséget kínál szerződött partnereinek a Jegy.hu internetes jegyértékesítési portálon és a Jegy.hu mobilalkalmazásban, a Jegy.hu rendszeres és/vagy alkalmi hírlevelében, valamint a Jegy.hu Facebook és egyéb közösségi média oldalain.

II. MEGRENDELÉS

1. A hirdetés közzétételére a Szolgáltató és a Megrendelő között létrejött eseti megrendelések és visszaigazolások alapján jelen hirdetési feltételekben foglaltak szerint kerülhet sor. Jelen feltételek valamennyi hirdetés megjelentetésére irányadóak, feltéve, hogy a Felek megállapodása ettől eltérően nem rendelkezik.

2. Megrendelést a Szolgáltató levélben vagy e-mail útján fogad el a Megrendelő által kitöltött és aláírt Megrendelőlap alkalmazásával. A Megrendelőlap mintáját a jelen ÁHF 1. számú melléklete tartalmazza. A megrendelést az OJT alábbi e-mail címére kell eljuttatni: hirdetes@ojt.hu. A Szolgáltató a hozzá beérkezett hirdetési megrendeléseket minden esetben írásban, email-ben, munkanapokon 48 órán belül visszaigazolja a Megrendelő felé azzal, hogy amennyiben a Megrendelő lapon kitöltött adatok módosítása, vagy kiegészítése szükséges, arra külön felhívja a figyelmet, továbbá jelzi, amennyiben a megrendelésben szereplő konkrét hirdetési igénytől eltérő módon tud csak eleget tenni a hirdetési megrendelésnek.

3. Megrendelő a megrendeléstől eltérő visszaigazolás esetén a visszaigazolás kézbesítését követő 24 órán belül jogosult a Megrendelését minden jogkövetkezmény nélkül írásban lemondani. Amennyiben Megrendelő a visszaigazolást követő 24 órán belül nem él ezen jogával, az úgy tekintendő, hogy a Szolgáltató visszaigazolásában foglaltak szerint jött létre a szerződés a felek között.

4. A hirdetés megrendelésekor a Megrendelő köteles a cégnyilvántartásban (vagy a rá vonatkozó más közhiteles nyilvántartásban) szereplő adatokkal (név, székhely, cégjegyzékszám vagy nyilvántartási szám, adószám, képviselő) azonosítani magát, illetve köteles megjelölni a kapcsolattartó személy nevét, e-mail és telefonos elérhetőségét. Az OJT a szerződés létrehozása és a Megrendelő beazonosítása érdekében követelheti, hogy a Megrendelő az adatokat hitelesen tanúsító azonosító dokumentumokat, illetve aláírási címpéldányát eredetiben mutassa fel az OJT képviselőjének.

5. Amennyiben a Megrendelő más nevében rendel meg hirdetést, úgy rendelkeznie kell a hirdetés elhelyezésére vonatkozó írásbeli engedéllyel. Amennyiben a Megrendelő a saját nevében eljárva harmadik fél hirdetését közvetíti, vagy harmadik fél javára szolgáltat hirdetést, meg kell neveznie a tényleges hirdető fent felsorolt adatait is.

6. A hirdetésnek egyértelműen kell utalnia a meghirdetett társulatra, előadásra, előadóra, esetlegesen termékre vagy márkanévre.

7. A hirdetési szerződés a Megrendelés OJT által történő írásos (e-mail) visszaigazolásával jön létre a Megrendelő és az OJT között. A Megrendelés OJT részére történő megküldésével, illetve a szerződés létrejöttével a Megrendelő a mindenkor hatályos ÁHF rendelkezéseit tudomásul veszi és elfogadja.

8. Az OJT fenntartja a jogot, hogy a hirdetés megjelenítésére ne kössön szerződést a Megrendelővel, amely döntését indokolni nem köteles. Az OJT a Megrendelés elfogadását meghatározott fizetési feltételek teljesítéséhez vagy minimum megrendeléshez kötheti.

III. A HIRDETÉS

1. A megrendelt hirdetésekhez a hirdetés tartalmát Megrendelő saját hatáskörében készíti el és közzétételre készen juttatja el az OJT részére.

2. Megrendelő a megjelenés megelőző legkésőbb 3. munkanapon köteles a reklám anyagot a Megrendelési lapon feltüntetett formátumban, a megrendelési lapon feltüntetett címre eljuttatni. Amennyiben a fenti időn belül a reklám anyagot megrendelő nem juttatja el a Szolgáltatónak, úgy azt Szolgáltató úgy tekinti, hogy Megrendelő a megrendelésétől elállt, ez azonban nem érinti a Megrendelő jelen ÁHF III. részében foglalt bánatpénzt fizetési kötelezettségét. Amennyiben a hirdetési anyag késedelmes vagy hibás leadásából adódóan sérül a Megrendelés ütemezése, OJT-t semmifajta felelősség nem terheli.

3. A Szolgáltató minden reklám anyagot a kézhezvételt követően előzetesen tartalmi és technikai szempontból megvizsgál, és ha a megjelentetésnek bármilyen akadálya merülne fel, úgy a Megrendelőt haladéktalanul szóban és írásban egyaránt értesíti. A Szolgáltató a már lekötött és visszaigazolt megrendelést is jogosult visszautasítani, amennyiben hirdetési anyag a jelen szerződési feltételekben rögzítettekbe, vagy a hatályos jogszabályokba ütközik akár tartalmi, akár technikai okból. Az OJT a vonatkozó jogszabályokat, közerkölcsöt vagy közízlést sértő, az OJT, illetve partnerei arculatával ütköző tartalmú, az OJT, illetve partnerei üzleti érdekeivel ellentétes, a nem megfelelő minőségben elkészített, a magyar helyesírási szabályoknak meg nem felelő, illetve a jelen ÁHF bármely rendelkezését sértő hirdetési anyagokat jogosult visszautasítani. Amennyiben az OJT részéről kifogás merült fel a hirdetési anyaggal kapcsolatosan, Megrendelő köteles a kifogásolt pontokat korrigálni, illetve új hirdetései anyagot küldeni. Amennyiben a Megrendelés ennek elmulasztása vagy csúszása miatt késedelmes vagy nem teljesül, az OJT-t semmifajta felelősség nem terheli.

4. A Megrendelő teljes körű felelősséget vállal a reklám tartalmáért. A reklám nem ütközhet a reklámozásra és a tisztességtelen piaci magatartásra vonatkozó jogszabályokba, különös tekintettel, de nem kizárólag a dohány-, alkohol, szexuális termékek valamint fegyverek és szerencsejátékok reklámozásának szabályaiba. A reklám nem lehet sértő, gyűlöletkeltésre alkalmas vagy megfélemlítő jellegű, nem tartalmazhat vulgáris, obszcén tartalmakat, nyíltan szexuális tartalmú képeket vagy szövegeket. A hirdetés nem sértheti harmadik személyek jogait, beleértve a szerzői jogot, védjegyeket, adatvédelmi jogokat, a képmáshoz való jogot és más személyhez fűződő vagy vagyoni jogokat. A hirdetés közzétevőjének rendelkeznie kell a közzétett anyagokra vonatkozó szükséges szerzői és más jogosultságokkal. Megrendelő felel továbbá a hirdetési anyagokban közölt információk helytállóságáért. A harmadik fél által ezekből adódóan támasztott kárigényekért és esetleges bírságokért saját hatáskörben helyt áll.

5. A reklám nem lehet félrevezető vagy megtévesztő. Amennyiben a reklám valamely promóciót hirdet meg (pl. kedvezményes árú belépőjegyek vagy ajándék a jegyek mellé stb.), akkor a promócióban meghirdetett feltételeknek mindaddig fenn kell állniuk, amíg a reklám az OJT felületein megtalálható. A promóció végének időpontjáról a fogyasztót megfelelően tájékoztatni kell. Amennyiben a meghirdetett promóció belépőjegyre vonatkozik, annak elérhetőnek kell lennie a www.jegy.hu honlapon is, a meghirdetett promóciós feltétellel.

6. Megbízó köteles a jogsértő hirdetési tartalom miatt esetlegesen az OJT-re rótt bírságot, kárt, jogdíjat felszólításra megtéríteni, a jogsérelmet szenvedett félnek megfelelő elégtételt szolgáltatni.

7. A hirdetési anyagok technikai specifikációját az OJT által a www.jegy.hu weboldalon közzétett, mindenkor hatályos „Médiaajánlat” elnevezésű dokumentum tartalmazza. A Médiaajánlat a jelen pontban foglaltakon túl további követelményeket is előírhat.

IV. LEMONDÁS, MÓDOSÍTÁS

1. A reklámozás kezdő napját követően a Megrendelő jogosult bármikor úgy rendelkezni, hogy a Szolgáltató a hirdetését a reklámfelületről távolítsa el, amely felszólításnak a Szolgáltató köteles haladéktalanul, de legkésőbb két munkanapon belül eleget tenni. A Megrendelő e pontban foglalt rendelkezése nem érinti az eredeti megrendelésben foglalt árat, amelyet az eredeti megrendelés szerint kell megfizetni.

2. Az OJT által írásban visszaigazolt Megrendelést Megrendelő - bánatpénz megfizetése nélkül - legkésőbb a megrendelt megjelenés kezdő dátumánál 15 (tizenöt) nappal korábban, írásban vonhatja vissza.

3. Amennyiben a megrendelést a megrendelő 15 napon belül vonja vissza, az alábbi mértékű bánatpénz megfizetésére köteles:
14 – 8 nap között a megrendelés kedvezményekkel csökkentett értékének 40 %-a;
7 – 3 nap között a megrendelés kedvezményekkel csökkentett értékének 70 %-a;
3 napon belül a megrendelés kedvezményekkel csökkentett értékének 90 %-a.

3. Amennyiben a Megrendelő a Megrendelés értékét nem érintő módosítási igénnyel lép fel, az OJT törekszik annak megvalósítására. Amennyiben a módosítás csak aránytalan nehézségekkel valósítható meg, az eredeti Megrendelés érvényes.

V. HIRDETÉSEKRE VONATKOZÓ TOVÁBBI SZABÁLYOK

1. Az OJT fenntartja a jogot, hogy egyazon oldalletöltés során a Megrendelő versenytársának hirdetése is megjelenjen.

2. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a reklámot eltávolítsa, ha az a Szolgáltató versenytársát vagy versengő terméket népszerűsítené vagy a Szolgáltató üzletmenetét bármely okból negatív módon befolyásolná.

3. Az OJT fenntartja a jogot a médiafelületek portfoliójának, megjelenésének megváltoztatására, amely nem minősül a szerződés módosításának.

4. Amennyiben valamely harmadik személy alapos indokkal, jogsértésre hivatkozással kéri valamely hirdetés megjelenésének felfüggesztését vagy megszüntetését, OJT köteles erről haladéktalanul értesíteni a Megrendelőt, valamint OJT jogosult a megjelenést felfüggeszteni. Megrendelő ez esetben a közlést követő 24 órán belül köteles írásban nyilatkozni a kért felfüggesztésről vagy megszüntetésről. Ha a Megrendelő továbbra is kéri a hirdetés megjelenítését, úgy köteles nyilatkozni a bejelentésben foglaltakról és vállalni a teljes anyagi és egyéb felelősséget. OJT indokolt esetben a Megrendelőt határidő biztosítása mellett megfelelő anyagi biztosíték adására kötelezheti, melynek teljesítéséig a felfüggesztést fenntarthatja, elmaradása esetén a megjelenést megtagadhatja. OJT ettől függetlenül is dönthet úgy, hogy a Hirdetés megjelenítését a Megrendelő nyilatkozata vagy az általa adott biztosíték ellenére nem vállalja.
 
5. A Szolgáltató a jogviszony időtartama alatt bármikor jogosult a szolgáltatási díjat a Megrendelő által szervezett rendezvény jegyértékesítését végző társaságra engedményezni.

VI. HIRDETÉSI DÍJAK, SZÁMLÁZÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

1. A hirdetések árát a Szolgáltató Médiaajánlata tartalmazza. A Szolgáltató az árváltoztatás jogát fenntartja, ugyanakkor a már megrendelt hirdetések a rendeléskori áron kerülnek kiszámlázásra.
A mindenkor érvényes árlista itt található.
A Médiaajánlatot a Szolgáltató weboldalán itt olvashatja.

A Médiaajánlatban található árak listaárak, amelyek nem tartalmazzák a mindenkori ÁFA összegét, valamint a kedvezményeket. A különböző kedvezmények nem vonhatóak össze, kivéve, ha a felek közötti írásos szerződés kifejezetten így rendelkezik.

2. Az OJT saját döntése alapján a Médiaajánlatban található listaárakhoz viszonyított kedvezményes árakat alkalmazhat. Az egyes Megrendelésekben foglalt, az OJT által adott kedvezmények a felek által kölcsönösen védett üzleti titkot képeznek. A Szolgáltató a mennyiségi kedvezményt ad a Médiaajánlat 10. oldalán olvasható Kedvezményes csomag ajánlataink táblázatban láthatóaknak megfelelően. Amennyiben a Megrendelő a mennyiségi kedvezményt igénybe kívánja venni, úgy vállalja a külön szerződés szerinti megjelenésszám határidőn belüli felhasználását. Amennyiben a külön szerződés szerinti megjelenésszám a külön szerződésben foglalt határidőben nem kerül felhasználásra, a Megrendelő köteles a hirdetések kedvezmény nélküli árát megfizetni.

3. A Médiaajánlatban található listaárak nem foglalják magukba a hirdetési anyag esetleges megtervezését, megvalósítását, illetve az elkészítés költségeit.

4. A szolgáltatás díját – ha erre vonatkozóan más megállapodás nem születik – a Szolgáltató a megjelenés utolsó napjától számított 15 napon belül leszámlázza. A számla kiegyenlítése a számla kiállításától számított 8 napon belül átutalással, az OTP Bank Zrt. 11706023-21225459-00000000 sz. számla javára történik. A számlával kapcsolatos kifogásokat, észrevételeket annak az OJT általi kézbesítésétől számított 5 (öt) napon belül írásban kell közölni. Ennek elmaradása a számla elfogadását jelenti. OJT a számlát jogosult postai úton egyszerű levélben, vagy elektronikus számlázás esetén e-mail-ben megküldeni.

5. A számla teljesítésének időpontja a számla értékének jóváírása az OJT bankszámláján. A hirdetési díj késedelmes teljesítése esetén Megrendelő a jegybanki alapkamat kétszeresét köteles késedelmi kamatként megfizetni, emellett viselni a késedelmes teljesítés során fellépő behajtási- és perköltségeket, továbbá az OJT jogosult a Megrendelővel fennálló, az ÁHF hatálya alá tartozó valamennyi szerződését egyoldalúan felmondani, a folyamatban lévő és esedékes teljesítéseket külön figyelmeztetés nélkül felfüggeszteni és új Megrendelések befogadását megtagadni.

6. Az OJT számlájával szemben beszámításnak kizárólag az OJT kifejezett erről szóló elfogadó-nyilatkozata alapján lehet helye.

VII. EGYÉB RENDELKEZÉSEK

1. A szerződés megszűnik a felek közös megegyezésével. Megszüntethető a szerződés továbbá bármelyik fél azonnali hatályú rendkívüli felmondásával, ha a szerződő fél a másik felet a súlyos vagy ismétlődő szerződésszegésének abbahagyására és a következmények elhárítására írásban felszólította és a másik fél annak a felszólításban biztosított megfelelő határidő ellenére sem tett eleget.

2. Rendezvények reklámozása esetén a Szolgáltató nem garantálja, hogy a Megrendelő által elhelyezett hirdetés miatt az eladásra felkínált belépőjegyek elfogynak.

3. Amennyiben Megrendelő az OJT-vel szemben adott Megrendeléssel vagy annak teljesítésével kapcsolatban kártérítési igényt támaszt, annak összege nem haladhatja meg a Megrendelés értékét. Amennyiben a visszaigazolt hirdetés nem jelenik meg a vállalt határidőben vagy tévesen, hibásan jelenik meg, a Megrendelő ezt köteles haladéktalanul írásban jelezni az OJT felé. Megrendelő kártérítési igénnyel kizárólag akkor léphet fel, amennyiben a szerződés szerinti megjelenésre a jelzés megérkezését követő 3 (három) napon belül sem kerül sor, feltéve, ha a megjelenés elmaradása vagy hibája az OJT-nek felróható és a hiba olyan súlyú, amely a Hirdetés értelmét lényegesen befolyásolja. OJT ez esetben sem vállalja az elmaradt haszon megfizetését, továbbá nem felel az olyan teljesítést akadályozó eseményért, mely az internet sajátos jellegéből fakadóan lép fel (különös tekintettel az internet hálózaton előforduló olyan forgalmi, technikai, vagy egyéb körülményekért, hibákért, amelyek az internet működésével együtt járnak).

4. A jelen ÁHF által nem szabályozott kérdések esetén a gazdasági reklámtevékenység feltételeiről, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról, az információs társadalommal összefüggő kérdésekről szóló jogszabályok, valamint a Polgári Törvénykönyv vonatkozó rendelkezési az irányadóak.
 
megrendelo 201610