Médiaajánlat

SZERETNÉ, HA TÖBBEN TUDNÁNAK A RENDEZVÉNYÉRŐL? SEGÍTÜNK!

Komplex marketing lehetőségeket biztosítunk az Ön programjainak promótálására, alapozva egyedülálló adatbázisunkra és nagy látogatottságú média felületeinkre. A legkorszerűbb technológiáknak köszönhetően már nem csupán célközönségben gondolkodunk, de személyre szólóan szólítjuk meg a potenciális vásárlóit az Ön ajánlatával!

 
cimlapkep3
 

PROGRAMAJÁNLÓJA MINDENKIHEZ ELJUT:

A Jegy.hu felhasználói révén a célközönségének eddig el nem ért szegmenséhez is eljuthat üzenete: éves szinten megközelítőleg 50 ezer rendezvény mintegy 10 millió belépőjegye kapható a portálon. Célunk, hogy a jegyvásárló közönség minden magyarországi rendezvényre rátaláljon, és belépőjegyét online megvásárolhassa. Felületeinken elhelyezett hirdetése így szinte garantáltan eljut jövőbeli vásárlóihoz!

PROFESSZIONÁLISAN KIVITELEZVE:

A Jegy.hu reszponzív megjelenítési technikájának köszönhetően az óriásmonitoroktól, a tableteken át a mobil telefonokig minden média platformon tökéletesen élvezhető. A Jegy.hu mobilalkalmazás egyaránt letölthető az iOS (Apple) és az Android rendszerű okostelefonokra és több mint 17 ezer felhasználója van, ráadásul ez a szám intenzíven növekszik. Ugyanígy fontos számunkra, hogy hírleveleink minden felületen megfelelően jelenjenek meg.

Jegy.hu heti oldamegtekintések alakulása 2014 - 2018
Forrás: Google Analytics

 

AZ ÖN IGÉNYEINEK MEGFELELŐEN:

Tapasztalt és rugalmas munkatársaink a bejáratott marketing megoldásokon túl nyitottak minden egyedi ötletre és igényre, legyen szó egy különleges hírlevélről vagy egy Instagram posztról vagy komlpex PPC kampányról!

Lépjen kapcsolatba velünk!

 

Megjelenés a Jegy.hu címlapon

A Jegy.hu honlapját havonta ötszázezer egyedi látogató használja, az itt elhelyezett hirdetéseit mindenki láthatja, aki jegyet vásárol a honlapon. A Jegy.hu különlegességét ezenfelül az adja, hogy a hirdetés egyben jegyértékesítés is: az ajánlatra kattintva a látogató azonnal meg is vásárolhatja az Ön jegyeit.

A megrendelés során három fő megjelenési típus közül válogathat:

Slider ajánló: A legfelső nagyméretű kiemelt ajánlók (5 darab váltakozva jelenik meg). Az ajánlók véletlenszerűen megjelennek a releváns programoldalakon a jobb oldali sávban is.

Kiemelt ajánló: A közepes méretű ajánlók a jegykereső alatt jelennek meg. Maximum három ilyen ajánló jelenhet meg az oldalon. Az ajánlók véletlenszerűen megjelennek a program oldalakon a jobb oldali sávban is.

Normál ajánló: A kis ajánlók a toplista alatt hármasával jelennek meg négy sorban. Az ajánlók véletlenszerűen (kisebb gyakorisággal, mint a két kiemelt kategória ajánlói) megjelennek a program oldalakon a jobb oldali sávban is.

 
jegyhu ajanlok 2
     
Jegy.hu portál és mobilalkalmazás listaárak*  
Slider: 120 000 Ft + áfa / hét
Kiemelt: 100 000 Ft + áfa / hét
Normál 1. sor: 60 000 Ft + áfa / hét
Normál 2. sor: 50 000 Ft + áfa / hét
Normál 3. sor: 40 000 Ft + áfa / hét
Normál 4. sor: 30 000 Ft + áfa / hét

 

Megjelenés a Jegy.hu hírleveleiben

Napjaink egyik leghatékonyabb marketing eszköze a személyre szabott hírlevél, hatékonysága messze meghaladja a hagyományos reklámokét. A Jegy.hu hírlevélre feliratkozott látogatók száma meghaladja a 130 ezret, és az adatbázis intenzíven bővül.

Nagy gondot fordítunk arra, hogy a címállományban csak a hírleveleket valóban megnyitó, az egyes ajánlókra kattintó felhasználók címei maradjanak. Ennek érdekében rendszeresen törlődnek a listából a passzív címek. A hírlevelesek a kultúrára időt és pénzt fordító, jellemzően magasan képzett, színházi előadásokat, zenei eseményeket és fesztiválokat rendszeresen látogató, 24 és 60 év közötti, A és B kategória csoportba (ESOMAR) sorolható közönség.

A hírlevelek kezelésére intelligens e-mail marketing rendszerrel állunk az Ön rendelkezésére, melynek legfontosabb jellemzői:

 • egyéni felhasználói profilépítés (megnyitási és kattintási adatok alapján tartalom preferencia és vásárlási adatok alapján történő célzott címlista összeállítása)
 • részletes statisztikák

 

Rendszeres hírlevél

Reguler hírleveleinket kétheti rendszerességgel kapja meg a teljes feliratkozott felhasználói kör izgalmas, tematikus merítéssel az aktuális programkínálatból.

A hírlevél ajánló felületein szakmai partnereink számára lehetőséget biztosítunk hirdetések elhelyezésére, szerkesztett ajánló formájában. Ezek az ajánlók a Jegy.hu legaktívabb, a programkínálat iránt legérdeklődőbb, és egyben a leggyakrabban vásárló közönségét érik el. Az ajánlókból a jegyvásárlás közvetlenül elindítható.

Vezér ajánló: A hírlevél fejléce alatt látható teljes szélességű, képes-, szöveges ajánló pozíció.

Kiemelt ajánló: A vezér ajánló alatt található 2 db képes-, szöveges ajánló pozíció.

Normál ajánló: A kiemelt ajánlók alatt található további képes-, szöveges ajánló pozíciók, melyek az ajánlott program időpontja szerinti sorrendben listázódnak.

 
Rendszeres hírlevél felületek                  
 
Jegy.hu rendszeres hírlevél listaárak*
 
Vezér ajánló: 120 000 Ft + áfa /alkalom
Kiemelt ajánló: 80 000 Ft + áfa /alkalom
Normál (tematikus) ajánló: 60 000 Ft + áfa /alkalom

 

Jegy.hu egyedi hírlevelek

Az egyedi hírlevelek széleskörű marketing lehetőséget kínálnak rendezvények támogatására, a jegyértékesítés felpörgetésére. A hírleveleket és a címzettek körét a rendezvény egyedi céljaira, egyedi célközönségére tudjuk szabni okos hírlevél-marketing rendszerünk segítségével.

 • intelligens szegmentálási lehetőségek
 • személyre szabott és eseményvezérelt kiküldések
 • részletes statisztikai modul az eredményesség kiértékelésére
 
Jegy.hu egyedi hírlevél listaárak*
 
Egyedi hírlevél 300 000 Ft + áfa /kiküldés
Targetált hírlevél: 20 Ft + áfa/cím, de minimum kiküldési díj 100 000Ft+áfa
 

Egyedi hírlevél

 

 
Felkeltettük az érdeklődését?

Lépjen kapcsolatba velünk!

Közösségi média

Napjaink marketing kommunikációja elképzelhetetlen a közösségi média platformok igénybevétele nélkül. A Jegy.hu Facebook és Instagram felületei révén a saját követőin túl a kultúra és a szabadidős élmények iránt érdeklődő, fizetőképes személyeket is elérhet üzenetével.

Facebook és Instagram megjelenés listaárak*
 
Facebook poszt: 30 000 Ft + áfa /alkalom
Facebook játék: 60 000 Ft + áfa /alkalom
Facebook hirdetés: 50 000 Ft + áfa /alkalom
Instagram poszt 20 000 Ft + áfa /alkalom
Instagram játék 40 000 Ft + áfa /alkalom

 

Játék lehetőség a Jegy.hu portfólión

A Jegy.hu három platformján (portál, hírlevél, közösségi média) összehangoltan szervez nyereményjátékokat a közönség aktivizálására.

Játék listaárak*
 
Teljes körű szponzorált játék (játék oldal + hírlevél ajánló + játékszabályzat + sorsolás) 500 000 Ft + áfa

*Az október 1-től december 31-ig terjedő időszakban 30% szezonális felárat számítunk fel.

Komplett PPC szolgáltatás

Hagyományos megjelenési formáink mellett állunk partnereink rendelkezésére komplett, akár remarketinggel támogatott PPC kampányok kidolgozásában és menedzselésében. Részletes árajánlatért keresse kollégáinkat!

 

További promóciós lehetőségek parnereink felületein

Partneri kapcsolataink révén lehetősége van egyéb, nagy látogatottságú felületeken is megjelenni promótálni kívánt programjával.

A Jegy.hu a SuperShop rendszer tagja, így 150 000 hírlevél feliratkozónak és közel 100 000 aktív Facebook követőnek is eljuttathatjuk programjának hírét.

Programjának exkluzív megjelenést tudunk biztosítani a CIB Bank internetbanki felületén valamint a Mastercard Priceless kedvezmény-rendszerében is.

Lépjen kapcsolatba velünk!

 

Kedvezmények

Tapasztalt munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a hirdetni kívánt program komplex promóciós tervének összeállításában a fenti felületekre. Listaárainkból mennyiségi kedvezményt adunk, melynek alapja egy adott időintervallumra megrendelt hirdetés érték nettó listaáron számolva.

 
Hirdetési értéksávok listáron
 Kedvezmény Időintervallum
300e - 500e Ft+áfa 
20%
4 hét
500e - 1000e Ft+áfa 
30%
8 hét
1000e Ft+áfa felett
40%
12 hét
   

Általános információk

 • Hirdetni kizárólag a Jegy.hu-n elérhető programokat lehetséges. 
 • A hirdetések CTA-ja (call-to-action) kizárólag a Jegy.hu-ra irányulhat.
 • A hirdetési hetek hétfőtől vasárnapig értendők.
 • A hirdetések teljesítését a teljesülés végén, ill. hónaphatár(ok)on áthúzódó megrendelések esetén havonta számlázzuk partnereinknek. 
 • A mennyiségi-kedvezményes csomagot a megrendelésbe foglalt időtartamban fel kell használni, ellenkező esetben a felszámított kedvezményt leszámlázzuk partnerünknek.
 • Egy előadás ajánló hirdetése egy médiafelületünkön egyidejűleg csak egy pozíción futhat.
 • Egy előadóhely azonos műfajú előadásainak ajánlói ugyanazon médiafelületünk ugyanazon hirdetési pozícióján egyidejűleg nem futhatnak.
 • Egy előadóhely azonos műfajú előadásainak ajánlói ugyanazon médiafelületünk ugyanazon hirdetési pozícióján több héten keresztül folyamatosan nem futhatnak.
 • Média felületeinken tartalomszerkesztési szempontokat is figyelembe kell vennünk,
  • ezért kerülnünk kell hasonló tematikájú és műfajú ajánlók egyidejű nagy mennyiségű megjelenítését,
  • egy rendezvény több héten keresztül tartó folyamatos kiajánlását.
   A fentiek miatt fenntartjuk a jogot arra, hogy ilyen esetekben ezt jelezzük partnerünknek és kérjük a hirdetések átcsoportosítását.

 

 

Kontakt adatok:

OJT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

cím: 1139 Budapest, Váci út 99. (Business Center 99. - Balance Building)

Budaházy Eszter - marketing manager
tel:  +36 1 266 0000/322m
mobil: +36 30 668 4819
email: eszter.budahazy@interticket.hu

Szarvas Brigitta - marketing koordinátor
email: brigitta.szarvas@ojt.hu

   

Amennyiben hirdetni szeretne felületeinken, a kampány tervezése során kérjük, egyeztessen kollégáinkkal a szükséges felületek időben történő befoglalása érdekében.

Általános hirdetési feltételeink az alábbi linken találhatók:  http://www.ojt.hu/marketing#altalanos-hirdetesi-feltetelek

KAPCSOLAT

Lorem ipsum dolor sit amet, mel et posse option veritus. Civibus fierent no vix, ne consul disputationi vix. Ferri nostrud apeirian eu pro, vis ea reque sensibus constituam. Sit invidunt quaestio ex, eu quem munere maiorum est.
Fugit officiis consequat quo ne, has appellantur voluptatibus in, eu alienum voluptua his. Quodsi inimicus rationibus mea ea, nominati adversarium reprehendunt et vis, no simul reformidans delicatissimi eam. Vis cu ridens quidam, no mea malis voluptaria constituam. No eam conceptam consetetur, ad facete iuvaret propriae mea. Est dicant vocent equidem ei.
Sea et doming invenire, putant noluisse id eam, pri ne virtute urbanitas. Id qui facilis indoctum gubergren, oblique intellegebat ad vix. Cum dicta abhorreant no, civibus fierent scriptorem ex mei. Eum at harum concludaturque. Legere vituperata sadipscing eum cu, vim zril epicurei ei.
Case errem consulatu duo ei. Id esse partiendo sit. Ne est audiam audire corpora, vel id assum graeco everti. No magna efficiendi vel, eu usu odio nonumy, in eos eros scripta.
Mel ea essent vivendo contentiones, id graeci elaboraret eos. Sed an ludus cetero, sed ad fugit consul contentiones. At qui homero tritani, et dicta inciderint eam. His no tractatos adolescens. Vel tractatos intellegat et. Sit ei duis facer copiosae. Causae molestie at nam, legendos interesset mei an.

Árlista

Jegy.hu árlista 2019

Érvényes 2019. január 1-től.

     
Jegy.hu portál és mobilalkalmazás listaárak*  
Slider: 120 000 Ft + áfa / hét
Kiemelt: 100 000 Ft + áfa / hét
Normál 1. sor: 60 000 Ft + áfa / hét
Normál 2. sor: 50 000 Ft + áfa / hét
Normál 3. sor: 40 000 Ft + áfa / hét
Normál 4. sor: 30 000 Ft + áfa / hét

 

 
Jegy.hu rendszeres hírlevél listaárak*
 
Vezér ajánló: 120 000 Ft + áfa /alkalom
Kiemelt ajánló: 80 000 Ft + áfa /alkalom
Normál (tematikus) ajánló: 60 000 Ft + áfa /alkalom


Jegy.hu egyedi hírlevél listaárak*
 
Egyedi hírlevél 300 000 Ft + áfa /kiküldés
Targetált hírlevél: 20 Ft + áfa/cím, de minimum kiküldési díj 100 000Ft+áfa

 

Facebook és Instagram megjelenés listaárak*
 
Facebook poszt: 30 000 Ft + áfa /alkalom
Facebook játék: 60 000 Ft + áfa /alkalom
Facebook hirdetés: 50 000 Ft + áfa /alkalom
Instagram poszt 20 000 Ft + áfa /alkalom
Instagram játék 40 000 Ft + áfa /alkalom

 

Játék listaárak*
 
Teljes körű szponzorált játék (játék oldal + hirlevél ajánló + játékszabályzat + sorsolás) 500 000 Ft + áfa

*Az október 1-től december 31-ig terjedő időszakban 30% szezonális felárat számítunk fel.

Kedvezmények

Listaárainkból mennyiségi kedvezményt adunk, melynek alapja egy adott időintervallumra megrendelt hirdetés érték nettó listaáron számolva.

Hirdetési értéksávok listáron
 Kedvezmény Időintervallum
300e - 500e Ft+áfa 
20%
4 hét
500e - 1000e Ft+áfa 
30%
8 hét
1000e Ft+áfa felett
40%
12 hét
   

Általános információk

 • Hirdetni kizárólag a Jegy.hu-n elérhető programokat lehetséges. 
 • A hirdetések CTA-ja (call-to-action) kizárólag a Jegy.hu-ra irányulhat.
 • A hirdetési hetek hétfőtől vasárnapig értendők.
 • A hirdetések teljesítését a teljesülés végén, ill. hónaphatár(ok)on áthúzódó megrendelések esetén havonta számlázzuk partnereinknek. 
 • A mennyiségi-kedvezményes csomagot a megrendelésbe foglalt időtartamban fel kell használni, ellenkező esetben a felszámított kedvezményt leszámlázzuk partnerünknek.
 • Egy előadás ajánló hirdetése egy médiafelületünkön egyidejűleg csak egy pozíción futhat.
 • Egy előadóhely azonos műfajú előadásainak ajánlói ugyanazon médiafelületünk ugyanazon hirdetési pozícióján egyidejűleg nem futhatnak.
 • Egy előadóhely azonos műfajú előadásainak ajánlói ugyanazon médiafelületünk ugyanazon hirdetési pozícióján több héten keresztül folyamatosan nem futhatnak.
 • Média felületeinken tartalomszerkesztési szempontokat is figyelembe kell vennünk,
  • ezért kerülnünk kell hasonló tematikájú és műfajú ajánlók egyidejű nagy mennyiségű megjelenítését,
  • egy rendezvény több héten keresztül tartó folyamatos kiajánlását.
   A fentiek miatt fenntartjuk a jogot arra, hogy ilyen esetekben ezt jelezzük partnerünknek és kérjük a hirdetések átcsoportosítását.

 

Kontakt adatok:

OJT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

cím: 1139 Budapest, Váci út 99. (Business Center 99. - Balance Building)

Budaházy Eszter - marketing manager
tel:  +36 1 266 0000/322m
mobil: +36 30 668 4819
email: eszter.budahazy@interticket.hu

Szarvas Brigitta - marketing koordinátor
email: brigitta.szarvas@ojt.hu

Általános hirdetési feltételeink az alábbi linken találhatók:  http://www.ojt.hu/marketing#altalanos-hirdetesi-feltetelek

Általános hirdetési feltételek

Utolsó frissítés / Hatályos: 2018. 07.01-től

 

I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

A Szolgáltató adatai:

A Szolgáltató neve:                OJT Kft.
Székhelye és postai címe:      1139 Budapest, Váci út 99. Balance Building 6.emelet
Nyilvántartó hatóság:              Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság
Cégjegyzékszáma:                 01-09-958517
Adószáma:                             23288050-2-41
Honlap címe:                          www.ojt.hu
E-mail címe:                           hirdetes@ojt.hu
Kapcsolattartók:                      +36 30 668 4819, Budaházy Eszter,  Szarvas Brigitta


A Szolgáltató írásbeli megrendelés alapján ellenszolgáltatás fejében hirdetési lehetőséget kínál szerződött partnereinek a Jegy.hu internetes jegyértékesítési portálon és a Jegy.hu mobilalkalmazásban, valamint a Jegy.hu Facebook és egyéb közösségi média oldalain.

II. MEGRENDELÉS

 1. A hirdetés közzétételére a Szolgáltató és a Megrendelő között létrejött eseti megrendelések és visszaigazolások alapján jelen hirdetési feltételekben foglaltak szerint kerülhet sor. Jelen feltételek valamennyi hirdetés megjelentetésére irányadóak, feltéve, hogy a Felek megállapodása ettől eltérően nem rendelkezik.

 2. Megrendelést a Szolgáltató levélben vagy e-mail útján fogad el a Megrendelő által kitöltött és aláírt Megrendelőlap alkalmazásával. A Megrendelőlap mintáját a jelen ÁHF 1. számú melléklete tartalmazza. A megrendelést az OJT alábbi e-mail címére kell eljuttatni: hirdetes@ojt.hu. A Szolgáltató a hozzá beérkezett hirdetési megrendeléseket minden esetben írásban, email-ben, munkanapokon 48 órán belül visszaigazolja a Megrendelő felé azzal, hogy amennyiben a Megrendelő lapon kitöltött adatok módosítása, vagy kiegészítése szükséges, arra külön felhívja a figyelmet, továbbá jelzi, amennyiben a megrendelésben szereplő konkrét hirdetési igénytől eltérő módon tud csak eleget tenni a hirdetési megrendelésnek.

 3. Megrendelő a megrendeléstől eltérő visszaigazolás esetén a visszaigazolás kézbesítését követő 24 órán belül jogosult a Megrendelését minden jogkövetkezmény nélkül írásban lemondani. Amennyiben Megrendelő a visszaigazolást követő 24 órán belül nem él ezen jogával, az úgy tekintendő, hogy a Szolgáltató visszaigazolásában foglaltak szerint jött létre a szerződés a felek között.

 4. A hirdetés megrendelésekor a Megrendelő köteles a cégnyilvántartásban (vagy a rá vonatkozó más közhiteles nyilvántartásban) szereplő adatokkal (név, székhely, cégjegyzékszám vagy nyilvántartási szám, adószám, képviselő) azonosítani magát, illetve köteles megjelölni a kapcsolattartó személy nevét, e-mail és telefonos elérhetőségét. Az InterTicket a szerződés létrehozása és a Megrendelő beazonosítása érdekében követelheti, hogy a Megrendelő az adatokat hitelesen tanúsító azonosító dokumentumokat, illetve aláírási címpéldányát eredetiben mutassa fel az OJT képviselőjének.

 5. Amennyiben a Megrendelő más nevében rendel meg hirdetést, úgy rendelkeznie kell a hirdetés elhelyezésére vonatkozó írásbeli engedéllyel. Amennyiben a Megrendelő a saját nevében eljárva harmadik fél hirdetését közvetíti, vagy harmadik fél javára szolgáltat hirdetést, meg kell neveznie a tényleges hirdető fent felsorolt adatait is.

 6. A hirdetésnek egyértelműen kell utalnia a meghirdetett társulatra, előadásra, előadóra, esetlegesen termékre vagy márkanévre.

 7. A hirdetési szerződés a Megrendelés OJT által történő írásos (e-mail) visszaigazolásával jön létre a Megrendelő és az OJT között. A Megrendelés OJT részére történő megküldésével, illetve a szerződés létrejöttével a Megrendelő a mindenkor hatályos ÁHF rendelkezéseit tudomásul veszi és elfogadja.

 8. Az OJT fenntartja a jogot, hogy a hirdetés megjelenítésére ne kössön szerződést a Megrendelővel, amely döntését indokolni nem köteles. Az OJT a Megrendelés elfogadását meghatározott fizetési feltételek teljesítéséhez vagy minimum megrendeléshez kötheti.

 

III. A HIRDETÉS

 1. A megrendelt hirdetésekhez a hirdetés tartalmát Megrendelő saját hatáskörében készíti el és közzétételre készen juttatja el az OJT részére.

 2. Megrendelő a megjelenés megelőző legkésőbb 3. munkanapon köteles a reklám anyagot a Megrendelési lapon feltüntetett formátumban, a megrendelési lapon feltüntetett címre eljuttatni. Amennyiben a fenti időn belül a reklám anyagot megrendelő nem juttatja el a Szolgáltatónak, úgy azt Szolgáltató úgy tekinti, hogy Megrendelő a megrendelésétől elállt, ez azonban nem érinti a Megrendelő jelen ÁHF III. részében foglalt bánatpénzt fizetési kötelezettségét. Amennyiben a hirdetési anyag késedelmes vagy hibás leadásából adódóan sérül a Megrendelés ütemezése, OJT-t semmifajta felelősség nem terheli.

 3. A Szolgáltató minden reklám anyagot a kézhezvételt követően előzetesen tartalmi és technikai szempontból megvizsgál, és ha a megjelentetésnek bármilyen akadálya merülne fel, úgy a Megrendelőt haladéktalanul szóban és írásban egyaránt értesíti. A Szolgáltató a már lekötött és visszaigazolt megrendelést is jogosult visszautasítani, amennyiben hirdetési anyag a jelen szerződési feltételekben rögzítettekbe, vagy a hatályos jogszabályokba ütközik akár tartalmi, akár technikai okból. Az OJT a vonatkozó jogszabályokat, közerkölcsöt vagy közízlést sértő, az OJT, illetve partnerei arculatával ütköző tartalmú, az OJT, illetve partnerei üzleti érdekeivel ellentétes, a nem megfelelő minőségben elkészített, a magyar helyesírási szabályoknak meg nem felelő, illetve a jelen ÁHF bármely rendelkezését sértő hirdetési anyagokat jogosult visszautasítani. Amennyiben az OJT részéről kifogás merült fel a hirdetési anyaggal kapcsolatosan, Megrendelő köteles a kifogásolt pontokat korrigálni, illetve új hirdetései anyagot küldeni. Amennyiben a Megrendelés ennek elmulasztása vagy csúszása miatt késedelmes vagy nem teljesül, az OJT-t semmifajta felelősség nem terheli.

 4. A Megrendelő teljes körű felelősséget vállal a reklám tartalmáért. A reklám nem ütközhet a reklámozásra és a tisztességtelen piaci magatartásra vonatkozó jogszabályokba, különös tekintettel, de nem kizárólag a dohány-, alkohol, szexuális termékek valamint fegyverek és szerencsejátékok reklámozásának szabályaiba. A reklám nem lehet sértő, gyűlöletkeltésre alkalmas vagy megfélemlítő jellegű, nem tartalmazhat vulgáris, obszcén tartalmakat, nyíltan szexuális tartalmú képeket vagy szövegeket. A hirdetés nem sértheti harmadik személyek jogait, beleértve a szerzői jogot, védjegyeket, adatvédelmi jogokat, a képmáshoz való jogot és más személyhez fűződő vagy vagyoni jogokat. A hirdetés közzétevőjének rendelkeznie kell a közzétett anyagokra vonatkozó szükséges szerzői és más jogosultságokkal. Megrendelő felel továbbá a hirdetési anyagokban közölt információk helytállóságáért. A harmadik fél által ezekből adódóan támasztott kárigényekért és esetleges bírságokért saját hatáskörben helyt áll.

 5. A reklám nem lehet félrevezető vagy megtévesztő. Amennyiben a reklám valamely promóciót hirdet meg (pl. kedvezményes árú belépőjegyek vagy ajándék a jegyek mellé stb.), akkor a promócióban meghirdetett feltételeknek mindaddig fenn kell állniuk, amíg a reklám az OJT felületein megtalálható. A promóció végének időpontjáról a fogyasztót megfelelően tájékoztatni kell. Amennyiben a meghirdetett promóció belépőjegyre vonatkozik, annak elérhetőnek kell lennie a www.jegy.hu honlapon is, a meghirdetett promóciós feltétellel.

 6. Megbízó köteles a jogsértő hirdetési tartalom miatt esetlegesen az OJT-re rótt bírságot, kárt, jogdíjat felszólításra megtéríteni, a jogsérelmet szenvedett félnek megfelelő elégtételt szolgáltatni.

 7. A hirdetési anyagok technikai specifikációját az OJT által a www.jegy.hu weboldalon közzétett, mindenkor hatályos „Médiaajánlat” elnevezésű dokumentum tartalmazza. A Médiaajánlat a jelen pontban foglaltakon túl további követelményeket is előírhat.

 

IV. LEMONDÁSA, MÓDOSÍTÁS

 1. A reklámozás kezdő napját követően a Megrendelő jogosult bármikor úgy rendelkezni, hogy a Szolgáltató a hirdetését a reklámfelületről távolítsa el, amely felszólításnak a Szolgáltató köteles haladéktalanul, de legkésőbb két munkanapon belül eleget tenni. A Megrendelő e pontban foglalt rendelkezése nem érinti az eredeti megrendelésben foglalt árat, amelyet az eredeti megrendelés szerint kell megfizetni.

 2. Az OJT által írásban visszaigazolt Megrendelést Megrendelő legkésőbb a megrendelt megjelenés kezdő dátumánál 15 (tizenöt) nappal korábban, írásban vonhatja vissza.

 3. Amennyiben a megrendelést a megrendelő 15 napon belül vonja vissza, az alábbi mértékű bánatpénz megfizetésére köteles:
  14 – 8 nap között a megrendelés kedvezményekkel csökkentett értékének 40 %-a;
  7 – 3 nap között a megrendelés kedvezményekkel csökkentett értékének 70 %-a;
  3 napon belül a megrendelés kedvezményekkel csökkentett értékének 90 %-a.
 4. Amennyiben a Megrendelő a Megrendelés értékét nem érintő módosítási igénnyel lép fel, az OJT törekszik annak megvalósítására. Amennyiben a módosítás nem megvalósítható, az eredeti Megrendelés érvényes.

 

V. HIRDETÉSEKRE VONATKOZÓ TOVÁBBI SZABÁLYOK

 1. Az OJT fenntartja a jogot, hogy egyazon oldalletöltés során a Megrendelő versenytársának hirdetése is megjelenjen.

 2. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a reklámot eltávolítsa, ha az a Szolgáltató versenytársát vagy versengő terméket népszerűsítené vagy a Szolgáltató üzletmenetét bármely okból negatív módon befolyásolná.

 3. Az OJT fenntartja a jogot a médiafelületek portfoliójának megváltoztatására, amely nem minősül a szerződés módosításának.

 4. Amennyiben valamely harmadik személy alapos indokkal, jogsértésre hivatkozással kéri valamely hirdetés megjelenésének felfüggesztését vagy megszüntetését, OJT köteles erről haladéktalanul értesíteni a Megrendelőt, valamint OJT jogosult a megjelenést felfüggeszteni. Megrendelő ez esetben a közlést követő 24 órán belül köteles írásban nyilatkozni a kért felfüggesztésről vagy megszüntetésről. Ha a Megrendelő továbbra is kéri a hirdetés megjelenítését, úgy köteles nyilatkozni a bejelentésben foglaltakról és vállalni a teljes anyagi és egyéb felelősséget. OJT indokolt esetben a Megrendelőt határidő biztosítása mellett megfelelő anyagi biztosíték adására kötelezheti, melynek teljesítéséig a felfüggesztést fenntarthatja, elmaradása esetén a megjelenést megtagadhatja. OJT ettől függetlenül is dönthet úgy, hogy a Hirdetés megjelenítését a Megrendelő nyilatkozata vagy az általa adott biztosíték ellenére nem vállalja.

 5. A Szolgáltató a jogviszony időtartama alatt bármikor jogosult a szolgáltatási díjat a Megrendelő által szervezett rendezvény jegyértékesítését végző társaságra engedményezni.

 6. Az Szolgáltató, mint adatkezelő kötelezettséget vállal arra, hogy a tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos nemzeti jogszabályokban, valamint az Európai Unió jogi aktusaiban meghatározott elvárásoknak. A Szolgáltató a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja, a személyes adatokat a GDPR-ban szereplő jogalap alapján és kizárólag célhoz kötötten használja fel.

  Az Szolgáltató adatkezeléseivel kapcsolatos bővebb tájékoztatás folyamatosan elérhető, a Szolgáltató által üzemeltetett Jegy.hu weblap kezdő oldalának láblécében, Adatkezelési tájékoztató

 

VI. HIRDETÉSI DÍJAK, SZÁMLÁZÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

 1. A hirdetések árát a Szolgáltató Médiaajánlata tartalmazza. A Szolgáltató az árváltoztatás jogát fenntartja, ugyanakkor a már megrendelt hirdetések a rendeléskori áron kerülnek kiszámlázásra.
  A mindenkor érvényes árlista itt található.
  A Médiaajánlatot a Szolgáltató weboldalán itt olvashatja.

  A Médiaajánlatban található árak listaárak, amelyek nem tartalmazzák a mindenkori ÁFA összegét, valamint a kedvezményeket. A különböző kedvezmények nem vonhatóak össze, kivéve, ha a felek közötti írásos szerződés kifejezetten így rendelkezik.

 2. Az OJT saját döntése alapján a Médiaajánlatban található listaárakhoz viszonyított kedvezményes árakat alkalmazhat. Az egyes Megrendelésekben foglalt, az OJT által adott kedvezmények a felek által kölcsönösen védett üzleti titkot képeznek. A Szolgáltató a mennyiségi kedvezményt ad a Médiaajánlat 10. oldalán olvasható Kedvezményes csomag ajánlataink táblázatban láthatóaknak megfelelően.  Amennyiben a Megrendelő a mennyiségi kedvezményt igénybe kívánja venni, úgy vállalja a külön szerződés szerinti megjelenésszám határidőn belüli felhasználását. Amennyiben a külön szerződés szerinti megjelenésszám a külön szerződésben foglalt határidőben nem kerül felhasználásra, a Megrendelő köteles a hirdetések kedvezmény nélküli árát megfizetni.

 3. A Médiaajánlatban található listaárak nem foglalják magukba a hirdetési anyag esetleges megtervezését, megvalósítását, illetve az elkészítés költségeit.

 4. A szolgáltatás díját – ha erre vonatkozóan más megállapodás nem születik – a Szolgáltató a megjelenés utolsó napjától számított 15 napon belül leszámlázza. A számla kiegyenlítése a számla kiállításától számított 8 napon belül átutalással, az OTP Bank Zrt. 11706023-21225459-00000000 sz. számla javára történik. A számlával kapcsolatos kifogásokat, észrevételeket annak az OJT általi kézbesítésétől számított 5 (öt) napon belül írásban kell közölni. Ennek elmaradása a számla elfogadását jelenti. OJT a számlát jogosult postai úton egyszerű levélben, vagy elektronikus számlázás esetén e-mail-ben megküldeni.

 5. A számla teljesítésének időpontja a számla értékének jóváírása az OJT bankszámláján. A hirdetési díj késedelmes teljesítése esetén Megrendelő a jegybanki alapkamat kétszeresét köteles késedelmi kamatként megfizetni, emellett viselni a késedelmes teljesítés során fellépő behajtási- és perköltségeket; OJT jogosult a Megrendelővel fennálló, az ÁHF hatálya alá tartozó valamennyi szerződését egyoldalúan felmondani, a folyamatban lévő és esedékes teljesítéseket külön figyelmeztetés nélkül felfüggeszteni és új Megrendelések befogadását megtagadni.

 6. Az OJT számlájával szemben beszámításnak kizárólag az OJT kifejezett erről szóló elfogadó-nyilatkozata alapján lehet helye.

 

VII. EGYÉB RENDELKEZÉSEK

 1. A szerződés megszűnik a felek közös megegyezésével. Megszüntethető a szerződés továbbá bármelyik fél azonnali hatályú rendkívüli felmondásával, ha a szerződő fél a másik felet a súlyos vagy ismétlődő szerződésszegésének abbahagyására és a következmények elhárítására írásban felszólította és a másik fél annak a felszólításban biztosított megfelelő határidő ellenére sem tett eleget.

 2. Rendezvények reklámozása esetén a Szolgáltató nem garantálja, hogy a Megrendelő által elhelyezett hirdetés miatt az eladásra felkínált belépőjegyek elfogynak.

 3. Amennyiben Megrendelő az OJT-vel szemben adott Megrendeléssel vagy annak teljesítésével kapcsolatban kártérítési igényt támaszt, annak összege nem haladhatja meg a Megrendelés értékét. Amennyiben a visszaigazolt hirdetés nem jelenik meg a vállalt határidőben vagy tévesen, hibásan jelenik meg, a Megrendelő ezt köteles haladéktalanul írásban jelezni az OJT felé. Megrendelő kártérítési igénnyel kizárólag akkor léphet fel, amennyiben a szerződés szerinti megjelenésre a jelzés megérkezését követő 3 (három) napon belül sem kerül sor, feltéve, ha a megjelenés elmaradása vagy hibája az OJT-nek felróható és a hiba olyan súlyú, amely a Hirdetés értelmét lényegesen befolyásolja. OJT ez esetben sem vállalja az elmaradt haszon megfizetését, továbbá nem felel az olyan teljesítést akadályozó eseményért, mely az internet sajátos jellegéből fakadóan lép fel (különös tekintettel az internet hálózaton előforduló olyan forgalmi, technikai, vagy egyéb körülményekért, amelyek az internet működésével együtt járnak).

 4. A jelen ÁHF által nem szabályozott kérdések esetén a gazdasági reklámtevékenység feltételeiről, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról, az információs társadalommal összefüggő kérdésekről szóló jogszabályok, valamint a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény vonatkozó rendelkezési az irányadóak.
 

MINTA

minta ceg tema it hirlevel szerzodes 201807